Дизелови генератори

Промснаб БГ продава дизелови генератори . Апаратите са в много добро състояние на атрактивни цени . Всеки електрически генератор му  трябва механична енергия за създаване на ротационно магнитно поле в неговите бобини.  Механичната енергия обикновено се  произвежда от един двигател, който изгаря гориво. Дизеловия генератор  е комбинация от дизелов двигател и генератор.
Както в дизеловия генератор, само сгъстен въздух и гориво се впръсква в края на процеса на горене.  Съотношенията на сгъстяване може да бъдат много по-високи, без риск от детонация. Това значително повишава ефективността на генератора.
Терминът дизелово гориво обикновено се отнася до гориво за двигатели  с компресионно запалване.  Повечето търговски дизели са направени от нефт и често се наричат ​​петролен-дизел.  Моделите  също използват , дизелово гориво , за неговото създаване не е използван нефт а именно  биодизел.
Петрола  обикновено съдържа сяра,  част от който се превръща в сулфатни частици в отработените газове и допринася за така наречените емисиите на частиците. За да се намали частиците и да се позволи на някои устройства с разширени емисии .Контролирането на  качеството на въздуха в много страни са въведени , определени ограничения на нивото на съдържание на сяра.
По-стари двигатели ще трябва да функционира нормално с  дизел с много ниско съдържание на сяра , като при това са малко по-малко ефективни. Дизеловите генератори са широко използвани в места, където захранването не успее или не работи или ако е резервен източник на енергия в извънредни ситуации за в къщи или на работа.  В зависимост от размера, те може да се използва за малки натоварвания, като например електрически инструменти и големи натоварвания като фабрики, търговски сгради или болници.  Поради факта, че фиксираните дизелови системи са разточителни, те се използват предимно за промишлени и търговски устройства. Частни домове често използват модели на природен газ или пропан за да се намали цената на генераторите. Фиксирани системи на дизеловото гориво са широко използвани като източник на резервно захранване в случай на авария , в противопожарни станции и за бързата им способност да се затопли .Дизеловите генератори са може би единственият модел електрически генератор, който може да достигне желаната номиналната мощност  само в интервал от десет секунди, след включването му. Те се използват и в отдалечени места, с хибридни соларни системи, изолирани от захранването като допълнителна мощност. Преносимите  дизелови електрически генератори са широко използвани на работното място,  те имат от 2 до 3 пъти по-дълъг живот  от портативни модели бензинови генератори .  Фиксираната висока мощност на дизеловите генератори  може да струва между € 350 и € 1,400 за киловат.  Портативни дизелови електрически генератори обикновено струват между 90 € и 350 € на киловат.  Тези генератори са спестяват много гориво.
Дизелови генератори се монтират в сградите, където липсата на електроенергия може да доведе до тежки последици,  в случая на болници ; и на места,  където електричеството не е налично .
В домовете  често се използват  тези  генератори, като при това се получава  незабавна доставка на енергия, което предоставя безопасност и комфорт за хората.  Също така друго тяхно предимство е , че те са звукоизолирани , което означава по-малко неудобство за живущите в  къщата. Друго предимство на тези генератори , че те се грижат за опазване на природата . При намаляването на замърсяващи газове от страна на дизеловите генератори , околната среда не е изложена на замърсяване и те произвеждат, електроенергия  като електроцентрали.
Промишлеността и селското стопанство се възползват от тези генератори, за да работа на различни машини. Също така в туризма е широко застъпено използването на дизеловите генератори , като предоставят удобство на хората в екстрени ситуации .
Ако искате да си купите дизелов генератор, разнообразието на пазара, не трябва да бъде грижа. Нашия сайт ви предлага генератори на много добри цени .

 

 

 

 Bookmark and Share
Copyright © 2019 Promsnabbg. All rights reserved.