свредла

Промснаб БГ предлага за продажба в категорията инструменти и машини свредла.
Свредлата са метални инструменти , които се използват за пробиването на кръгли отвори в много различни материали , те се поставят в различни машини за пробиване като: дрелка , винтоверт и др. За да изберем необходимото ни свредло за работа , трябва да се има в предвид скоростта , с която трябва да се извърши манипулацията , също така трябва да се има в предвид твърдостта на материала . Свредлото се изразходва по време на своята работа и в случай на нужда е необходимо да се заточи , като се използват машини за заточване . Също така заточването може да се извърши ръчно , чрез малки пили със много малки зъби за фино заточване. В зависимост от приложението си свредлата имат различни форми .Има голямо разнообразие от свредла :

свредла 1

Свредлата са метални инструменти , които се използват за пробиването на кръгли отвори в много различни материали , те се поставят в различни машини за пробиване като: дрелка , винтоверт и др.

Нормалните са с цилиндрична опашка – Има голямо разнообразие в зависимост от материала
от който са направени и зависимост от целта на приложението им .
Свредла за метал за големи скорости : използват се за пробиване в различни метали , изработени са от дълготрайна стомана .
Свредла за бетон : Свредлата за пробиване на бетон и неговите производни , обикновено се изготвят хромирано желязо с като за върха и се използва твърдосплавна пластина , като обикновено се използва кобалт .

svredla 2

Свредлата са метални инструменти , които се използват за пробиването на кръгли отвори в много различни материали , те се поставят в различни машини за пробиване като: дрелка , винтоверт и др.

Свредла за стъкло и керамика : Обикновено се използват волфрамови сплави , с което се улеснява пробиването във керамика и стъкло .
Дълго свредло: Използва се да се пробива във вътрешността на даден детайл , при което е невъзможно използването на нормалните свредла .
Супер дълго свредло : използва се много дълги свредла, като пример може да се посочи свредла за пробиването на стените в апартаментите , за прекарване на кабели .
Центрови свредла : този вид свредла има задачата да направи център , за използване на самонарязващи винтове или за  разпробиване .
Свредло за дърво: Използва се да разпробие много бързо вървени материали .
Свредло за дърво с връх : в център има връх дълъг около 2 мм служи да се центрира точно свредло при  центриране .

Свредлата в зависимост от предназначението и конструктивните признаци са следните : винтови , перести , центровъчни, за свредловане на дълбоки отвори , за пръстеновидно изрязване и твърдосплавни .
Наличните свредла на Промснаб БГ може да видите в каталози т.4

за повече информация моля свържете се с нас  на следния телефон : 0988703228

или използвайте следния пощенски адрес :  promsnabbg@abv.bg

Тук може да видите част от наличните свредла с техните цени :

 Bookmark and Share
Copyright © 2019 Promsnabbg. All rights reserved.